Skip to main content

Super 7 Blackjack Spelen

Super 7 Blackjack

Met Super 7 Blackjack heeft ontwikkelaar Betsoft een spannende extra dimensie aan het klassieke blackjack toegevoegd in de vorm van een aanvullende weddenschap. Deze weddenschap is geen vast onderdeel van het spel, je kunt helemaal zelf beslissen of je deze af wilt sluiten. Met deze aanvullende weddenschap kun je flinke prijzen winnen die behoorlijk kunnen oplopen, maar daar zijn de winkansen dan ook naar. Wat deze aanvullende weddenschap precies inhoudt en hoe de rest van Super 7 Blackjack precies in elkaar steekt, dat lees je op deze pagina.

Gratis Oefenen

Het is tegenwoordig mogelijk om vrijwel alle tafelspellen, met uitzondering van live blackjack, gratis uit te proberen. Momenteel is Super 7 Blackjack alleen gratis beschikbaar op desktop. Klik op de onderste knop om het spel te openen. Speel je via je mobiel? Neem dan een kijkje bij de Blackjack Classic.  

 

Andere Varianten

Het kan natuurlijk zijn dat je op deze pagina bent beland en denkt – dit is toch niet de juiste blackjack variant voor mij. Geen probleem! Er zijn gelukkig nog meer dan genoeg andere varianten. Hieronder kun je een aantal andere reguliere (RNG) blackjack tafels vinden die je bij ons gratis kunt uitproberen. Liever tegen een echte dealer spelen? Bekijk dan de Live Tafels op onze Blackjack Varianten pagina.

Zo speel je Super 7 Blackjack

Aan de klassieke spelopzet van blackjack heeft Betsoft tijdens het ontwikkelen van Super 7 Blackjack niet getornd, en dat is misschien maar goed ook. Je speelt Super 7 Blackjack tegen de computer, er is dus geen live variant van beschikbaar. Ook is deze variant niet echt geschikt om op mobiele apparaten te spelen. Er wordt gebruik gemaakt van een zestal decks met kaarten die na iedere spelronde worden geschud en de uitkomsten worden natuurlijk bepaald door een Random Number Generator. Bij deze blackjack variant kun je met drie handen tegelijk spelen, en deze handen speel je uiteraard onafhankelijk van elkaar. Voor de rest heeft het basisspel een RTP van 99.59%. De uitbetalingen bij Super 7 Blackjack zien er als volgt uit:

Blackjack – 3:2
Insurance (verzekering) – 2:1
Winst – 1:1
Even money – 1:1
Push (gelijkspel) – Inzet terug

Super 7 Blackjack heeft een overzichtelijk speelscherm, waarop alle belangrijke onderdelen in één oogopslag zijn te zien. Rechts onderin het scherm zijn de verschillende inzetmogelijkheden weergegeven in de vorm van diverse fiches. Hier tref je ook de spelbesturing aan met de knoppen double, split, stand en hit en een knop om de spelinstellingen mee te openen. Grafisch gezien is Super 7 Blackjack een beetje achterhaald, maar dat mag de pret niet drukken. Het spel loopt prima, en mocht je het tempo willen opvoeren dan kun je in de spelopties een slider vinden waarmee dat kan. Super 7 Blackjack heeft zelf een Turbo Play functie aan boord waarmee alle animaties worden overgeslagen. Handig voor de supersnelle spelers onder ons. De tafellimieten verschillen trouwens een beetje per aanbieder van Super 7 Blackjack , maar deze liggen gemiddeld tussen de €0.10 tot €500 per speelronde.

Je start het spel door een inzet te selecteren en deze vervolgens in te zetten. De dealer legt vervolgens twee kaarten voor zichzelf neer, waarvan er eentje zichtbaar is voor de speler. Als de eerste kaart van de dealer een Aas is, krijg je de optie tot verzekeren aangeboden. Heeft de dealer een kaart met de waarde van 10, dan gluurt de dealer eerst even om te zien of hij blackjack heeft.  Heeft de dealer een kaartwaarde van totaal 16? Dan moet hij nog een kaart pakken. De dealer blijft staan op 17 of hoger. Als speler kun je zelf ook verdubbelen nadat je je eerste twee kaarten hebt ontvangen. Wanneer je kiest om te splitsen, dan kun je nogmaals verdubbelen. Dat splitsen kan natuurlijk alleen als je twee kaarten van dezelfde waarde hebt ontvangen. Heb je gesplitst en heb je een Aas en een kaart met de waarde van 10 gekregen? Dan telt dit niet als blackjack, maar als 21. Wanneer je zelf blackjack hebt, en de zichtbare kaart van de dealer is een Aas, dan krijg je ‘even money’ aangeboden.  Wat wel ontbreekt is de ‘surrender’ optie, maar die optie wordt sowieso bij lang niet alle blackjack varianten aangeboden. Op al deze vlakken geen verrassingen dus bij het basisspel van Super 7 Blackjack.

De speciale Super 7 weddenschap

Het verrassende gedeelte van Super 7 Blackjack zit ‘m juist in de speciale Super 7 weddenschap die je af kunt sluiten. Dit is een zogenaamde ‘side bet’ die zich los van het basisspel afspeelt. Tijdens deze weddenschap heb je vanzelfsprekend wel te maken met een ander theoretisch uitbetalingspercentage, namelijk 90.99%, iets om zeker rekening mee te houden. Het afsluiten van deze weddenschap kost je €1 per keer, en dit bedrag komt dus bovenop de minimale inzet per speelronde. Bij deze weddenschap draait het allemaal om de kaarten met de waarde 7. Wanneer je eerste kaart een zeven van welke kleur dan ook is, dan komen de odds op 3:1 te liggen. Een groter aantal zevens qua zelfde of verschillende kleuren levert je steeds betere odds op, zoals in onderstaande opsomming is te zien.

Eerste kaart 7 – odds 3:1
Eerste en tweede kaart zevens van verschillende kleur –  50:1
Eerste en tweede kaart zevens van dezelfde kleur – odds 100:1
Eerste drie kaarten allemaal zevens van verschillende kleuren – odds 500:1
Eerste drie kaarten allemaal zevens van dezelfde kleur – odds 5000:1

Heb je de weddenschap afgesloten en is je eerste kaart geen zeven? Dan heb je pech en verlies je de weddenschap en je inzet van €1. Uiteraard speel je dan gewoon verder met deze hand en je inzet in het basisspel.

Super 7 Sidebet

Voordelen

Het basisspel van Super 7 Blackjack is in feite gewoon blackjack zoals je dat kent, en daar valt dan ook weinig op aan te merken. Het theoretisch uitbetalingspercentage is prima, alhoewel er varianten zijn met een iets betere RTP, maar dan hebben we het over hele kleine percentages. Voor de rest speelt deze variant soepeltjes en doet ‘ie gewoon wat ‘ie moet doen. Grafisch is het geen hoogvlieger, maar een kniesoor die daar op let, vooral tijdens een spelletje als blackjack waar vlotte gameplay juist telt.

Nadelen

Alhoewel de speciale Super 7 weddenschap heel interessant klinkt en je er flinke winsten mee kunt behalen, is het toch een weddenschap die met een prijs komt. Het voordeel van het huis neemt namelijk enorm toe bij deze weddenschap, bijna 10% verschil ten opzichte van het basisspel. Zie deze extra weddenschap dan ook als een leuke aanvulling die je met wat extra speelgeld een paar keer kunt uitproberen, maar ga deze variant van blackjack absoluut niet puur spelen om deze weddenschap.